ONDERHOUD EN REPARATIE

GJK Techniek repareert en verricht totaalonderhoud aan vrijwel alle industriële reinigingsapparatuur in het bereik van -1 t/m 500 Bar. Te denken valt aan:

 

- Hogedruk Units

- Vacuümwagens

- Droge Stoffenwagens

- Glasbewassings Units

- Rioolontstoppings Units

- Tapijtextractie Machines

 

Niet alleen het reinigingsgedeelte wordt onderhouden, ook zaken zoals remmen en verlichting pakken wij aan. GJK Techniek is het One-Stop adres voor het totaalonderhoud aan uw apparatuur. Wij opereren merkonafhankelijk en werken met A-merk componenten. Daardoor kunnen wij de beste keuze voor u maken. De eigen servicedienst van GJK Techniek helpt u op locatie wanneer het niet mogelijk is om ons te bezoeken ik Heesbeen.

 

GJK Techniek is een SIR (Stichting Industriële Reiniging) bevoegde keuringsinstantie. Uw apparatuur en toebehoren kunnen naast het onderhoud ook voorzien worden van een SIR keuring. Dankzij onze zelfgebouwde afpersbank met een maximale testdruk van 2200 Bar, wordt uw apparatuur kundig gecontroleerd op veiligheid.

 

Al het verrichte onderhoud wordt overzichtelijk per machine weergegeven op internet. De gegevens zijn alleen voor u toegankelijk. Zo heeft u 24 uur per dag inzicht in de door GJK Techniek verrichte werkzaamheden.